Éterické tělo

11.10.2015 18:35


Naše éterické tělo (energetické tělo) se skládá z více než sedmdesáti dvou tisíc drobných energetických kanálků, jsou označovány jako "nádí", rozprostírají se po celém těle. Všechny energetické kanálky mají své spojení na vrcholu hlavy. Tyto kanálky "nádí" se rozprostírají po těle jako kořeny a stonky rostlin.

Energetické tělo je hlavní základnou při tvorbě našeho života ve hmotné realitě. Toto energetické tělo je primárním zdrojem pro všechny naše činnosti a pro naši zdejší existenci. Naše energetické tělo přijímáuniverzální životní sílu během hlubokého spánku a při meditaci. Tuto energii používáme při všech aktivitách našeho těla a naší mysli, jako je dívání, mluvení, slyšení, myšlení. Všechny tyto funkce jsou zcela závislé na přílivu univerzální životní síly. Příliv této síly je zcela závislý na našich myšlenkách. Když mnoho přemýšlíme, příliv univerzální životní síly je velmi omezený nebo je zablokovaný. Jinými slovy, naše myšlenky tvoří bloky. Když je příliv univerzální životní síly menší, energie v energetických kanálcích se postupně vyčerpává. Toto vyčerpávání způsobuje v našem energetickém těle éterické skvrny. Tyto éterické skvrny vedou k nemocem ve fyzickém těle.  

Jinými slovy, příčinou všech nemocí je nedostatek energie v éterickém těle.

Při meditaci přijímáme hojnost univerzální životní síly. Ona protéká všemi energetickými kanálky našeho energetického těla. Jak prochází tato síla energetickými kanálky, její mohutný proud pročišťuje všechny éterické skvrny. Když jsou éterické skvrny pročištěny, uzdravujeme se ze všech nemocí.



Když energie začne proudit přes bod na vrcholu hlavy, cítíme tlak v oblasti hlavy nebo i tíhu v celém těle. Když energie pročišťuje energetické kanálky v určité oblasti, můžeme mít pocit svědění nebo cítit bolest. Někdy můžeme zažívat bolest v různých částech fyzického těla. Na tyto bolesti nemusíme brát žádné léky. Všechny tyto bolesti zmizí, pokud budeme přijímat více univerzální životní síly. Jak příjímáme při meditaci více a více životní síly, zbavujeme se všech fyzických a mentálních onemocnění.




(Zdroj: Internet)


Diskusní téma: Éterické tělo

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek